محمد فرشاد در نشست خبری افزود: یکی از علت های اصلی عقب ماندگی شهر کرمان پروسه انتخاب با تاخیر شهردار کرمان بوده که ۶ ماه زمان برده است.
وی ادامه داد: سازمان شهرداری اینک به صورت نسبی تثبیت شده لذا باید اثر فعالیت ها و اقدامات انجام شده، مشاهده شود.
رئیس شورای اسلامی کرمان اظهار داشت: ۲۵ نفر برای انتخاب پست شهردار کرمان اعلام آمادگی کردند و شورای اسلامی با توجه به تجربیات و توان اجرایی ‘محمد سام’ را انتخاب کردند و با تایید صلاحیت نشدن وی، سیدمهران عالم زاده به اتفاق آرا به عنوان شهردار کرمان انتخاب شد.
وی گفت: شهردار کرمان اگر بر اساس نظر شورای اسلامی این شهر عمل نکند بر اساس قانون، این سمت با شخصی دیگر، جایگزین خواهد شد.
وی اضافه کرد: فعالیت های فرهنگی و زیربنایی با برنامه ریزی مناسب نیاز شهر کرمان است زیرا در این راستا خواسته های مردم متنوع است.
فرشاد گفت: شورای اسلامی به صورت ماهانه درآمدها و هزینه های شهردای را بررسی می کند و این شورا در تمامی مراحل تصمیم گیری های شهری نماینده ای دارد و وظیفه نظارتی خود را انجام می دهد.
وی تصریح کرد: مردم مسائل و مشکلات خود را از شورای اسلامی مطالبه می کنند و شورا توسط کمیسیون های مختلف مسائل مردم را بررسی می کند و حقوق متقاضیان و مردم کرمان پایمال خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر کرمان عنوان کرد: انتخاب اعضای شوراهای اسلامی در چارچوب لیست های سیاسی بود، اما شورا در عمل هیچگونه سیاسی کاری نمی کند و شورا به صورت همدل برای تمام مردم فعالیت خواهد کرد.
وی با اشاره به روند اجرای پروژه های عمرانی گفت: سه پروژه نیمه تمام پل سیدی، زیرگذر آزادی و روگذر باغ ملی در پنجمین دوره شورای اسلامی به بهره برداری رسیده و یک پروژه نیمه تمام تا ۲ ماه آینده بهره برداری می شود.
وی افزود: محور فرهنگی پارک مطهری و محور فرهنگی زریسف – مشتاقیه در دست بهره برداری است و شعارهای انتخاباتی شورای اسلامی به تدریج در حال رسیدگی و اجرا است.
وی تاکید کرد: مجوز و اعتبار احداث مترو توسط وزارت کشور با توجه به اینکه کرمان کمتر از یک میلیون نفر جمعیت دارد، داده نمی شود و با بررسی عمق آبهای زیرسطحی و شورای ترافیک کرمان احداث مترو به صلاح نیست.
فرشاد گفت: اعتباری برای مرمت خانه شهر طی ۲ سال گذشته تصویب شد اما تاکنون تخصیص نیافته است و این خانه با رعایت جوانب قانونی و در چارچوب ضوابط و مقررات واگذار می شود.
وی تصریح کرد: بر اساس بررسی و کارشناسی ها هیچ پروژه عمرانی نیمه تمامی در شهر کرمان کمتر از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی ندارد لذا نمی توان این پروژه ها را متوقف کرد و تا پایان پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تمامی پروژه ها به اتمام خواهند رسید.
رئیس شورای اسلامی کرمان گفت: مهمترین مشکل شهر کرمان پروژه های نیمه تمام از جمله مشتاقیه و آرامستان است.
**بودجه فرهنگی کرمان افزایش یافته است
نایب رئیس شورای اسلامی شهر کرمان نیز در این نشست گفت: بودجه فرهنگی در کرمان امسال به نسبت سال های گذشته افزایش یافته زیرا تمام مشکلات امروز این شهر ریشه فرهنگی دارد.
علی بهرامی افزود: نگاه کالبدی شهرداری در گذشته اکنون به نگاه اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده و نیم درصد بودجه برای حوزه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی طی سال های گذشته بسیار اندک بوده و اکنون به سه درصد ارتقا یافته است.
وی تصریح کرد: زیربنای هر جامعه فرهنگ است زیرا فرهنگ جلوی بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی را می گیرد و توسعه پایدار همان توسعه اجتماعی، اقتصادی با تکیه بر حفاظت محیط زیست است که نیاز به زیرساخت فرهنگی دارد.
وی عنوان کرد: بودجه سه درصدی فرهنگی شهرداری کرمان همچنان کمتر از میانگین جهانی است که مصوب شده و امیدواریم محقق شود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر کرمان گفت: این شورا در حال بررسی نظرات کارشناسی برای راه اندازی تیم فوتبال در سطح ملی است.
وی ادامه داد: شهرداری کرمان در صورت فراهم شدن زیرساخت ها، تیم فوتبال در سطح ملی خواهد داشت اما بدون داشتن زیرساخت اثرات منفی دارد و انسجام را کاهش می دهد.
بهرامی با بیان اینکه باشگاه شهرداری کرمان در حال توسعه است گفت: کرمان میزبان مسابقات فوتسال شهرداری های تمامی کشور است.