مبتلایان به فشار خون بالا، از کدام روغن ها برای پخت و پز استفاده کنند؟

سلامت تاریخ انتشار: 98/07/05 بدون نظر   1445 بازدید

اندازه فونت    
مبتلایان به فشار خون بالا، از کدام روغن ها برای پخت و پز استفاده کنند؟

کرمان سلامت؛ انجمن قلب آمریکا اعلام کرده، کسانی که از فشار خون بالا رنج می برند، باید رژیم های غذایی کم چرب و کم سدیم را دنبال کنند. روغن های جامد مانند کره، سطح بالایی از چربی های اشباع را دارد و باید از رژیم غذایی این بیماران به طور کامل حذف شود.

بهترین روغن های مخصوص پخت و پز مواد غذایی، برای مبتلایان به فشار خون بالا از این قرارند:

روغن بادام زمینی: مصرف این روغن به کاهش فشار خون و کاهش خطر دیگر شرایط پزشکی مانند بیماری های قلبی کمک می کند. در منابع متعددی از روغن بادام زمینی به یک عامل مناسب برای کاهش وزن یاد می‌ شود که این موضوع می‌ تواند به دلیل وجود چربی‌ های غیر اشباع باشد. این روغن برای تمام مواد غذایی و برای پخت و پز مناسب است.

روغن کلزا: این روغن، کمترین میزان چربیهای اشباع را دارد و مصرف آن باعث حفظ سلامت قلب می شود. روغن کلزا ح اوی ۷ درصد چربی های اشباع و مقادیر زیادی چربی های اشباع نشده است. استفاده از روغن کلزا در پخت و پز، تغییری در رنگ و مزه غذا ایجاد نمی کند.

روغن سویا: این روغن حاوی ۶۱ درصد چربی های اشباع نشده و ۱۳ درصد چربی اشباع است. به همین دلیل روغن مناسبی برای مبتلایان به فشار خون بالا محسوب می شود. فرم مایع روغن سویا از فرم جامد آن سالم تر است. فرم های جامد، حاوی چربی های ناسالم هستند. روغن سویا برای پخت سبزیجات با دمای کم، بسیار مناسب است.

روغن زیتون: 74 درصد چربی اشباع نشده دارد. مصرف این روغن، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. سعی کنید از روغن زیتون بکر و کمتر فراوری شده استفاده کنید زیار ویتامین Eبیشتری دارد و برای حفظ سلامت قلب و پوست مفید است.

روغن آفتابگردان: بالاترین میزان ویتامینE را در مقایسه با سایر روغن های گیاهی دارد. این ویتامین نقش مهمی در کاهش فشار خون و مدیریت هورمون ها دارد. هر قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان حاوی ۵.۶ میلی گرم ویتامینE است. روزانه می توانید ۱۵ میلی گرم روغن آفتابگردان وارد رژیم غذایی خود کنید.

منبع: آوای سلامت

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه