نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: جهاددانشگاهی امروز میتواند چراغ به دست در پیشروی واحدهای اقتصادی حرکت کند و مسیر توسعه و پیشرفت را نشان دهد.
کرمان سلامت: شهباز حسنپور، ضمن گرامیداشت سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد غیردولتی و علمی همواره نقشی موثر و سازنده در جامعه و نظام اسلامی داشته است.
به اعتقاد وی، تنوع و گستردگی حوزه فعالیت این نهاد باعث شده که در تمامی بخشها و پیشرفتها، جای پایی از تلاشهای متخصصان و دانشمندان جهاددانشگاهی به وضوح دیده شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باتوجه به حوزه ماموریتی و شرح وظایف بسیار مهمی که برای جهاد دانشگاهی تعریف شده، این مسئله را پر رنگتر میکند که مسیر همواره با نهایت دقت و همت پیموده شود.
به اعتقاد حسنپور، گسترده بودن حوزه فعالیتی این نهاد از طرفی نقطه قوت محسوب میشود ولی از بابت حجم کار و سختی کار، بدون ایمان و اعتقاد قلبی، موجب نقطه ضعف خواهد بود بنابراین از این نظر واجد اهمیت است که همواره نگاهی سازنده، جهادی و ترقیخواه وجود داشته باشد.
«مهمترین نکته در خصوص استفاده از دستاوردهای جهاددانشگاهی، ایجاد ارتباط موثر بین این نهاد و فعالان اقتصادی و صنایع است وگرنه اگر هر کدام به صورت جزیرهای جداگانه به فعالیت خود ادامه دهند و ارتباط موثری شکل نگیرد، اتفاق مطلوب و رشد موثر اتفاق نخواهد افتاد. جهاددانشگاهی امروز میتواند چراغ به دست در پیشروی واحدهای اقتصادی حرکت کند و مسیر توسعه و پیشرفت را نشان دهد.» این مطلب را نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت.
به اعتقاد وی، از مهمترین سرمایههای ما در کشور، نیروی انسانی و بهخصوص جوانان ما هستند که همواره زینت بخش مسائل مختلف کشور بودهاند. جهاددانشگاهی باید بتواند بنیه علمی خود را به قشر جوان متصل کند و چه در ترویج علم و دانش و چه در دانشبنیانسازی اقتصادی از این قشر موثر و آینده ساز بهره ببرد.
به پیشنهاد حسنپور، جهاددانشگاهی با برگزاری رویدادهای منظم میتواند بستری را فراهم کند که هم جوانان با این دستاوردها آشنا شوند هم ارتباط و همکاری شکل گیرد.
«بنده مفتخرم اعلام کنم همواره به جهاددانشگاهی به چشم یک نهاد علمی معتبر که میتواند گرهگشای مسائل و مشکلات عمده کشور باشد، نگاه کردهام و سعی من بر این بوده که در حوزههای مختلف از نظرات کارشناسی آنها بهره ببرم و انتشارات و محتواهای علمی خروجی سازمان را به کار بگیرم. اما اکنون در شهرستانهای کرمان و راور با این حجم از منابع، ظرفیتها و فرصتها نیاز است که جهاد دانشگاهی بتواند برنامهریزی دقیقی در جهت شناخت مشکلات، ارائه راهحلها و چینش نقشه مسیر و راه داشته باشد و به ما کمک کند.» این مطلب بخش دیگری از سخنان حسنپور در این گفتوگو بود.
وی افزود: جهاد دانشگاهی توانسته در این بخش عملکرد مورد قبولی داشته باشد و شعار «ما میتوانیم» را با تکیه بر جوانان جامه عمل بپوشاند. ولی بنده معتقدم که هنوز کافی نیست. ظرفیتهای بسیار زیادی روی زمین مانده که هنوز فعال نشدهاند و جهاددانشگاهی میتواند در این بین نقش محوری و تعیین کنندهای را ایفاد کند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد: جهاددانشگاهی با استفاده از ظرفیتهای دانشگاهها، پژوهشگاهها، مرکز پژوهشهای مجلس، بازوهای علمی و پژوهشی وزارتخانهها و دیگر نهادهای علمی کشور به سمت فعال کردن هرچه بیشتر این ظرفیتها حرکت کند و در راستای حل عمده مسائل کشور قدم بردارد.