افزایش ریسک دیابت با مصرف گوشت فراوری شده

سلامت تاریخ انتشار: 02/02/09 بدون نظر   358 بازدید

اندازه فونت    
افزایش ریسک دیابت با مصرف گوشت فراوری شده

تحقیقات جدید افزایش جهانی موارد دیابت نوع ۲ را با مصرف بیش از حد گوشت های فرآوری شده و کربوهیدرات های تصفیه شده مرتبط می داند.

کرمان سلامت: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که انتخاب رژیم غذایی ناسالم با افزایش نرخ دیابت نوع ۲ در سراسر جهان مرتبط است.

محققان دریافتند که سه عامل رژیم غذایی بیشترین تأثیر را بر خطر دیابت نوع ۲ دارند: خوردن بیش از حد گوشت فرآوری شده و کربوهیدرات‌های تصفیه شده و همچنین مصرف ناکافی غلات کامل.

محققان معتقدند جایگزینی گوشت فرآوری شده با پروتئین بدون چربی و جایگزینی غلات تصفیه شده با غلات کامل می‌تواند به کاهش خطر کمک کند.

این مطالعه بر اساس یک مدل تحقیقاتی از رژیم غذایی در ۱۸۴ کشور با داده‌های جمع آوری شده از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ بود.

غلات کامل سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کنند.

برنج و گندم تصفیه شده معمولاً در غذاهای فرآوری شده یافت می‌شوند و دارای شاخص گلوکزی بالایی هستند که سطح قند خون را افزایش می‌دهند. هنگامی که غذاهای حاوی برنج و گندم تصفیه شده بیش از حد مصرف شود، می‌تواند منجر به مقاومت به انسولین شود.

گوشت فرآوری شده حاوی مواد افزودنی و سدیم است که می‌تواند با ایجاد التهاب منجر به سلامت متابولیک ضعیف شود.

«اندرو اودگارد»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، توضیح داد: «این مطالعه اخیر بخشی از مجموعه شواهد رو به رشدی است که نشان می‌دهد مصرف همیشگی و زیاد غلات تصفیه شده می‌تواند اثرات حادی بر روی پارامترهای فیزیولوژیکی و متابولیک داشته باشد، که می‌تواند منجر به افزایش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ شود.»

منبع: هلث لاین

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه